Frigărui cu roşii cherry, baby mozarella şi pesto
PrinteazaFrigărui cu roşii cherry, baby mozarella şi pesto din: rosii cherry, baby mozzarella, ulei de masline, usturoi, muguri de pin, parmezan, frunze de busuioc, sare, piper.
- 10 rosii cherry
- 10 bucati baby mozzarella
- frigarui din bambus
sos pesto:
- 120 ml ulei de masline
- 4-5 catei de usturoi
- 50 g muguri de pin
- 100 g parmezan
- 1 cana frunze de busuioc proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi frunzele de busuioc şi uscaţi-le pe un prosop, apoi tocaţi-le mare. Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi usturoiul, radeţi parmezanul. Puneţi toate ingredientele pentru sos în blender şi procesaţi până rezultă un sos verzui, omogen. Săraţi şi piperaţi sosul după gust.
Pentru frigărui, înşiraţi pe beţişoare, alternativ, roşii şi biluţele de baby mozarella. După ce frigăruile au fost montate, turnaţi peste ele pesto. Frigăruile pot fi servite ca aperitiv sau ca garnitură, alături de carne friptă.
Frigărui cu roşii cherry, baby mozarella şi pesto
Pofta buna!