Frigărui de curcan cu porumb
PrinteazaFrigărui de curcan cu porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb, ardei gras, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto.
- 300 g piept de curcan
- 3 stiuleti de porumb
- 1 ardei gras verde
- 1 ceapa mare
- 2 rosii
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- ketchup
- sos pesto
Mod de preparare:
Tai ştiuleţii de porumb în 3 bucăţi, fiecare cât mai egale între ele. Tai pieptul de curcan în felii de 1 cm, ceapa şi roşiile le tai rondele, iar ardeiul pătrate, de aceeaşi mărime ca restul ingredientelor.
Infigi ingredientele pe ţepuşe de frigărui, alternându-le unele cu altele, începând cu carnea.
Condimentezi cu sare şi piper după gust, le stropeşti cu ulei şi le rumeneşti pe grătarul bine încins. Le serveşti calde, cu ketchup şi sos pesto, după preferinţă.
Frigărui de curcan cu porumb
Pofta buna!