Frigarui cu pui

Printeaza

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200C si pune in apa 8 tepuse din lemn timp de 20 de minute. Prajeste in 1 lingura ulei de floarea soarelui 300 g piept de pui, taiat bucati timp de 1-2 minute, pana cand se rumenesc.

Adauga 2 linguri pasta de curry picanta, lasa sa se racoreasca si apoi infinge carnea pe tepuse. Asaza-le in tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor 12-15 minute pana cand se patrund complet.

Frigarui cu pui

Frigarui cu pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.