Frigăruie de pui
PrinteazaO reteta de frigarui de pui din: piept de pui file, creveti, rozmarin, ardei iute, sos teriyaki, ulei de masline, ceapa verde, iuart, paste de ardei si piper.
- 400 g piept de pui file
- 200 3 creveţi decorticaţi
- 4 crenguţe de rozmarin
- 1 ardei iute roşu
- 6 linguri sos Teriyaki
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 cepe verzi
- 250 g iaurt
- 1-2 linguri pastă de ardei roşii
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea cuburi, apoi înfigeţi-o in beţigaşe- le pentru frigăruie împreună cu rozmarinul şi creveţii. Tăiaţi ardeiul iute, îndepărtaţi-i seminţele, tocaţi-l. Amestecaţi-l cu 3 linguri de sos Teriyaki şi uleiul. Marinaţi frigăruib cca. 15 minute. Tocaţi ceapa.
Amestecaţi-o cu iaurt, restul de sos Teriyaki, pastă de ardei şi piper. Lăsaţi frigăruile cca. 6 min. pe grătar, apoi stropiţi-le cu sosul cu ceapă.
Frigăruie de pui
Poftă bună!