Friptura cu sos de branza
PrinteazaFriptura cu sos de branza din: piept de pui, sare, smantana, crema de branza, ceapa ciorii si piper.
- 4 fleii piept de pui
- sare
pentru sos:
- un pahar mare smantana
- 2 cutii crema simpla de branza
- cateva fire ceapa ciorii
- un praf piper
Mod de preparare:
Se spală carnea şi se pune pe un prosop absorbant de bucătărie, ca să se scurgă bine. Smântână, brânza şi piperul se pun într-o crăticioară pe foc mic, amestecând continuu. Atenţie, nu se lasă să cloco¬tească smântână, ci doar se fierbe puţin.
Intre timp, pe grătarul încins se pune carnea şi se lasă câte 5 minute pe fiecare parte, să se rumenească frumos. Se scoate carnea în farfurii, se presară sare şi se toarnă sosul cald. Se aduce la masă presărată cu ceapă fin tăiată.
Friptura cu sos de branza
Pofta buna!