Friptura de miel glasata

Printeaza

Friptura de miel glasata

Friptura de miel glasata din: carne, unt, sare, piper, boia, ceapa, mnorcov, costita, cimbru, vin, supa telina.

Ingrediente:

  • 2 kg de carne macra
  • 4 linguri de unt netopit
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 200 g de costita afumata
  • cimbru
  • 1 pahar de vin
  • 1 pahar de supa
  • o telina mica

 

Mod de preparare:

Alegeti carne macra spalati-o foarte bine, apoi impanati-o cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Sarati-o si piperati-o dupa gust.

Rulati bucata de c arne astfel pregatita, legati-o strins cu ata din bumbac alb si inainte de a pune friptura in tava cuptorului, pudrati carnea cu boia, cimbru si ungeti-o cu grasime.

In tava adaugati supa de carne, sare si citeva boabe de piper.

Acoperiti tava si dati focul potrivit de iute.

Cind friptura s-a rumenit, intoarceti-o pe toate fetele, apoi odata racita dezlegati-i ata, taiati-o in felii groase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.