Friptura de vita cu legume la tigaie
PrinteazaO reteta de friptura de vita, morcovi, ardei gras, ceapa, usturoi, piper, ulei de masline, sare si zahar pudra
- 400 g morcovi
- 2 ardei graşi roşii
- 1 ceapă
- 4 căţei de usturoi
- 4 buc. carne de vită pentru friptură (a 150 g)
- piper
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- 2 linguri zahăr pudră
Mod de preparare:
Tăiaţi legumele fâşii, iar ceapa julien. Curăţaţi usturoiul. Spălaţi carnea, condimentaţi-o cu piper şi prăjiţi-o pe ambele părţi într-o lingură de ulei.
Reduceţi flacăra şi prăjiţi carnea în continuare, alte 2-3 minute. După aceea, scoateţi-o pe un platou, săraţi-o şi păstraţi-o caldă la cuptor. Căliţi legumele în uleiul rămas în tigaie.
Presăraţi-le cu zahăr pudră, condimentaţi-le şi serviţi-le alături de carnea pregătită. Ornaţi-o după cum doriţi.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- carne de vita la tigaie
- vita la tigaie cu legume
- carne de vita cu legume la tigaie