Friptură de vită cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de vita cu:unt, ulei de masline, smantana, pastranac, marar, seminte de chimen, cimbru uscat, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_2

  • 800g muşchi de vită
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 smântână
  • 1 păstârnac mare
  • 1 leg. mărar verde
  • 1 linguriţă seminţe de chimen
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prăjiţi feliile de carne, în untul amestecat cu ulei, la foc iute, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Scoateţi-le apoi pe un platou cald, acoperit. Puneti in tigaie semintele de chimen, pastranacul curatat si ras, smantana si mararul taiat marunt.

Lasati sa fiarba sosul 5 minute la foc potrivit, dupa care turnati-l peste carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.