piept de curcan, unt, branza gorgonzola, smantana de gatit, sare, piper, patrunjel, ciuperci, ulei, usturoi, ananas. Ingrediente: 200 g piept de curcan 1 lingura unt 150 g branza gorgonzola 1 cana smantana de gatit sare piper patrunjel optional 200 g ciuperci ulei usturoi ananas rucola […]
Friptura de porc in sos tomat si usturoi
PrinteazaFriptura de porc in sos tomat si usturoi din: carne de porc, castravete, untură, ketchup, zahăr, sare, bicarbonat, ou, făină, hagina, usturoi.
Ingrediente:
- 125 g carne de porc
- 1/2 castravete
- 3 linguri untură
- 3 linguri ketchup
- 1 lingură zahăr
- 1/2 linguriţă sare
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1 ou
- 1 1/2 linguriţă făină dizolvată într-o lingură apă
- 2, linguriţe hagina tocată
- 1 linguriţă usturoi tocat
Mod de preparare:
Friptura de porc in sos tomat si usturoi: taie carnea în felii de trei centimetri grosime şi se dă prin făina diluată în apă.
spală castravetele şi se taie cuburi foarte mici, ce se sărează, lăsându-le apoi un timp de-o parte. pune tigaia pe foc şi se lasă să se încălzească un pic.
pune untura şi, când este bine încinsă, se adaugă carnea tăiată bucăţi.
amestecă uşor, adăugându-se ulterior sosul de soia, amestecându-se în continuare.
adaugă hagina şi ustijroiul şi, când începe să degajă o aromă plăcută, castravetele, stors bine de zeamă, apoi restul de sare, zahărul şi bicarbonatul.
Pofta buna!
gheata, suc de ananas, tequilla, triplu sec, sare, suc de lamaie, lime, ananas. Cocktail margarita cu aroma de ananas, un cocktail deosebit, usor de preparat si cu un nou vibe. Ingrediente: 2 cani gheata 90 ml suc de ananas 60 ml tequila 22.5 ml triplu sec 22.5ml suc de lamaie […]