Friptura savuroasa de vita cu cimbru si miere
PrinteazaFriptura de vita cu cimbru si miere din: ceapa rosie, otet de vin rosu, miere, sare, cimbru, piper si muschi de vita.
- 1 ceapa rosie , taiata in inele
- 2 linguri otet din vin rosu
- 2 linguri miere
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 3 bucati muschi de vita
Mod de preparare:
Unge o tava cu ulei. Pune intr-o tigaie cu putin ulei ceapa la calit 3 minute. Adauga otet, miere si un sfert de lingurita de sare. Da focul mai mic si fierbe 8 minute, fara capac, amestecand mereu.
Pune peste carne restul de sare, cimbru si piper. Aseaza carnea de vita in tava si da-o la cuptor, sa se faca sub grill . Tine cel putin 4 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde la nivelul dorit. Serviti friptura cu sosul de ceapa.
Friptura de vita cu cimbru si miere
Pofta buna!
Buna rau friptura asta