Fructe cu cremă de caise si ciocolată
PrinteazaO reteta de fructe cu crema de caise si ciocolata din: branza de vaci, smantana, zahar pudra, esenta de vanilie, caise, fulgi de ciocolata, pere si mere.
- 225 g branza de vaci
- 2 linguri smantana
- 2 linguri zahar pudra
- 0.5 lingurita esenta de vanilie
- 40 g caise uscate tocate in bucati mari
- 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata amaruie rasa
Pentru servit:
- 2 pere de desert taiate in felii de 1 cm
- 2 mere mari de desert taiate in felii de 1 cm
Mod de preparare:
Se pun intr-un robot de bucatarie sau intr-un blender branza de vaci, smantana, zaharul si esenta de vanilie si se fac piure. Se pune compozitia intr-un castron si se amesteca in ea caisele si fulgii de ciocolata. (Crema se poate acoperi si tine la frigider maximum o zi.)
Se aranjeaza perele si merele pe un platou, iar crema se pune intr-o cescuta la mijloc.
Fructe cu cremă de caise si ciocolată
Pofta buna!