Fulgi de cereale cu miere

Printeaza

O reteta de fulgi de cereale cu miere din: ulei de floarea soarelui, miere, sirop de artar, scortisoara, nuci, alune, cajun, fulgi de cereale si stafide.

Ingrediente:Fulgi de cereale cu miere

  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 4 linguri miere
  • 4 linguri sirop de artar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 200 g nuci, alune, cajun, zdrobite
  • 300 g fulgi de cereale
  • 100 g stafide sau caise deshidratate

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 2/130 C. Intr-un bol larg, amestecă uleiul, mierea, siropul şi scorţişoara; adaugă nucile şi fulgii de cereale. Presară pe 2 tăvi tapetate cu hârtie de copt, într-un strat uniform.

Dă la cuptor 20 de minute, apoi adaugă fructele deshidratate şi dă din nou la cuptor 5-10 minute, până când se rumenesc. Lasă să se răcească, amestecă pentu a se rupe bucăţi. Serveşte cu iaurt, lapte sau îngheţată.

Fulgi de cereale cu miere

Fulgi de cereale cu miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.