Fulgi de cereale cu miere
PrinteazaO reteta de fulgi de cereale cu miere din: ulei de floarea soarelui, miere, sirop de artar, scortisoara, nuci, alune, cajun, fulgi de cereale si stafide.
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 4 linguri miere
- 4 linguri sirop de artar
- 1 lingurita scortisoara
- 200 g nuci, alune, cajun, zdrobite
- 300 g fulgi de cereale
- 100 g stafide sau caise deshidratate
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 2/130 C. Intr-un bol larg, amestecă uleiul, mierea, siropul şi scorţişoara; adaugă nucile şi fulgii de cereale. Presară pe 2 tăvi tapetate cu hârtie de copt, într-un strat uniform.
Dă la cuptor 20 de minute, apoi adaugă fructele deshidratate şi dă din nou la cuptor 5-10 minute, până când se rumenesc. Lasă să se răcească, amestecă pentu a se rupe bucăţi. Serveşte cu iaurt, lapte sau îngheţată.
Fulgi de cereale cu miere
Pofta buna!