Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide

Printeaza

Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide din: fulgi de ovaz, lapte dregresat, stafide si zahar brun.

Ingrediente:

  • 100 g fulgi de ovaz
  • 500 ml de lapte degresat
  • 4 mere, fara cotor, taiate cubulete
  • 100 g stafide
  • 1 lingura de zahar brun, pentru servit

 

Mod de preparare:

pun ovăzul şi laptele într-o cratiţă mică şi se fierb, amestecând, trei minute până când amestecul este aproape cremos. adaugă merele, stafidele şi se fierb încă două minute până când merele sunt aproape moi.

pune amestecul în castroane cu ajutorul unui polonic, se presară cu zahăr şi se mănâncă imediat.

 

Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide

Pofta buna!

 

 

Macarons cu Ciocolată și Mousse de Ciocolată Neagră

Macarons cu Ciocolată și Mousse de Ciocolată Neagră din: migdale, zahar pudra, albusuri de ou, zahar granulat, cacao, ciocolata neagra, smantana, esenta de vanilie. Acest desert rafinat combină savoarea bogată a ciocolatei cu textura delicată a macarons-urilor, oferindu-vă o experiență culinară absolut delicioasă. Ingrediente: Pentru macarons: 150g migdale măcinate fin 150g zahăr pudră 2 albușuri […]

Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne

Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin.   Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • fulgi de ovaz cu lapte
  • cum pui fulgi de ovaz in lapte? îi speli?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.