Fursecuri cu cafea

Printeaza

O reteta delicioasa de fursecuri cu: cafea, unt, faina, galbenus, zahar pudra, alune de padure, cacao, cafea, praf de copt, scortisoara.

Ingrediente:Fursecuri cu cafea

  • 110 g unt la temperatura camerei
  • 100 g făină
  • 1 gălbenuş
  • 50 g zahăr pudră vanilat
  • 50 g alune de pădure
  • 1 lingură de cacao
  • 1 lingură de cafea
  • 1/2 linguriţă cu praf de copt
  • 1/2 linguriţă cu scorţişoară

Mod de preparare:

Freacă untul cu zahărul, apoi adaugă gălbenuşul.Incorporează făina proas­păt cernută cu scorţişoara, cacaua, cafeaua şi praful de copt.

Adaugă alunele şi frământă până obţii un aluat moale şi lucios, care se poate modela uşor.

Cu palmele pudrate cu puţină făină, modelează biluţe şi aşază-le în tava unsă şi tapetată cu hârtie de copt.

Presează-le cu podul palmei şi coace-le la cuptor la foc moderat, zece minute.

Fursecuri cu cafea

Fursecuri cu cafea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.