Fursecuri cu cafea
PrinteazaO reteta delicioasa de fursecuri cu: cafea, unt, faina, galbenus, zahar pudra, alune de padure, cacao, cafea, praf de copt, scortisoara.
- 110 g unt la temperatura camerei
- 100 g făină
- 1 gălbenuş
- 50 g zahăr pudră vanilat
- 50 g alune de pădure
- 1 lingură de cacao
- 1 lingură de cafea
- 1/2 linguriţă cu praf de copt
- 1/2 linguriţă cu scorţişoară
Mod de preparare:
Freacă untul cu zahărul, apoi adaugă gălbenuşul.Incorporează făina proaspăt cernută cu scorţişoara, cacaua, cafeaua şi praful de copt.
Adaugă alunele şi frământă până obţii un aluat moale şi lucios, care se poate modela uşor.
Cu palmele pudrate cu puţină făină, modelează biluţe şi aşază-le în tava unsă şi tapetată cu hârtie de copt.
Presează-le cu podul palmei şi coace-le la cuptor la foc moderat, zece minute.
Fursecuri cu cafea
Pofta buna!