Fursecuri cu fulgi de ciocolată
PrinteazaO reteta delicioasa de fursecuri cu: faina, margarina, zahar, ciocolata neagra, nuci, bicarbonat de sodiu, zahar vanilat, sare.
- 300g făină
- 225 g margarina
- 350 g zahăr
- 200 g ciocolată neagră
- 100 g nuci
- 1 linguriţă cu bicarbonat de sodiu
- 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
- sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, freacă margarina cu zahărul şi zahărul vanilat. încorporează făina proaspăt cernută şi amestecată cu bicarbonatul şi un praf de sare.
Adaugă nuca măcinată şi ciocolata tăiată cubuleţe sau dată pe râzătoare.
Unge o tavă cu ulei şi tapeteaz-o cu hârtie de copt. la cu lingura din compoziţie şi pune grămăjoare în tavă, la distanţă unele de altele.
Coace-le la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.
Fursecuri cu fulgi de ciocolată
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fursecuri cu fulgi de ciocolata