Fursecuri cu merisoare si ciocolată alba

Printeaza

Fursecuri cu merisoare si ciocolată alba din: ciocolata alba, faina, unt, zahar, praf de copt, galbenus, sare, merisoare.

Ingrediente:Fursecuri_cu_merisoare_si_ciocolata_alba

  • 100 g banuti ciocolata alba
  • 150 g faina
  • 125 g unt moale
  • 80 g zahar
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • un galbenus
  • un praf sare
  • 100 g merisoare

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă cu lingura de lemn un­tul moale, zahărul, un praf de sare si apoi se adaugă gălbenuşul. Se pune făina amestecată cu praful de copt, apoi bănuţii de ciocolată albă şi merişoarele şi se amestecă până se formează un aluat omogen.

Se fac mici bile care se aşază în tava d’e copt tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor 15 minute. Se scot şi se lasă la răcit.

Fursecuri cu merisoare si ciocolată alba

Fursecuri_cu_merisoare_si_ciocolata_alba

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.