Fursecuri cu piure de cartofi dulci

Printeaza

Fursecuri cu piure de cartofi dulci din: faina, zahar, unt, lapte, scortisoara, untura, piure de cartofi dulci, unt.

Ingrediente:Fursecuri_cu_piure_de_cartofi_dulci

  • 250 g faina
  • 3 linguri zahar
  • 50 g unt
  • 6 linguri lapte
  • un praf scortisoara
  • 3 linguri untura
  • 200 g piure de cartofi dulci
  • 2 linguri unt topit

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu zahă­rul şi scorţişoara. Cele 50 g unt şi untura se amestecă separat si apoi se pun peste făină.

Se amestecă până se obţine un aluat nisipos, care se desface în firimituri. Se adaugă laptele şi piureul şi se amestecă. Se mai pune lapte pentru a obţine un aluat moale, din care să se poată lua cu uşurinţă.

Cu mâna se formează din aluat mici grămăjoare care se pun în tava de copt. Se ung cu untul topit şi se dau la copt pentru 12 minute, la foc mare.

Fursecuri cu piure de cartofi dulci

Fursecuri_cu_piure_de_cartofi_dulci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.