Fursecuri cu dulceata

Printeaza

Fursecuri cu dulceata din: unt, galbenusuri, zahar pudra, faina, sare, esenta de vanilie, nuca, praf de copt, dulceata si zahar pudra.

Ingrediente:

  • 275 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 350 g faina
  • un praf sare
  • esenta de vanilie
  • 100 g nuca macinata
  • o lingurita praf de copt
  • dulceata
  • zahar pudra pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu zahărul pudră, se adaugă gălbenu­şurile, sarea, vanilia şi nuca măcinată. Se pune şi praful de copt în compoziţia de unt şi se mixează. La final, se adaugă fă­ina cernută. Se obţine un aluat tare. Se lasă la rece o oră şi se întinde în foaie subţire.

Se taie cu formele de furse­curi. O parte dintre ele trebuie să aibă gaură la mijloc, apoi se coc. Se scot şi se lasă să se răcorească. Fursecurile pline se ung cu dulceaţă şi se unesc cu cele cu gaură la mijloc. Se servesc pudrate cu zahăr.

Fursecuri cu dulceata

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. vreau si eu din fursecurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.