Fursecuri parfumate
PrinteazaO reteta de fursecuri parfumate din: migdale, zahar tos, zahar pudra, faina, scortisoara si albusuri.
- 200 g migdale macinate fin
- 100 g zahar tos
- 50 g zahar pudra
- 160 g faina
- 2 lingurite de scortisoara
- 2 albusuri
Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca cele doua tipuri de zahar, migdale macinate, faina si scortisoara. Se adauga cele doua albusuri si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.
Pe masa presarata cu faina se intinde aluatul cu sucitorul si se decupeaza inimioare cu ajutorul formelor speciale.
Dupa gust, se poate adauga si cacao, inainte de a pune albusurile. Astfel inimioarele vor iesi de culoarea ciocolatei.
Daca este adaugata dpa albusuri, cacaua nu se mai inglobeaza in aluat. Se pot decora cu inimioare sau margele din zahar.
Fursecuri parfumate
Pofta buna!