Fursecuri picante

Printeaza

Fursecuri picante din: faina, bicarbonat, sare, unt, margarina, branza rasa, ou, telemea, cascaval, piper, boia.

Ingrediente aluat:Fursecuri picante

  • 200g făină
  • 1 vârf cuţit bicarbonat
  • sare
  • 50 g unt sau margarină
  • 100 g brânză rasă
  • 1 ou

Ingrediente crema:

  • 100 g unt
  • 100 g telemea
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare:

Se face un aluat, care se frământă, se împarte în două şi se ţine la rece o oră.

Se întinde apoi din fiecare o foaie groasă de 1/2 cm şi se taie cu paharul rondele, nu foarte mari, care se coc.

Se prepară crema frecând untul cu brânzeturile şi condimentele.

După ce s-au copt şi s-au răcit, se lipesc câte două cu cremă, iar deasupra se decorează cu crema trecută prin cornet.

Pe fiecare se pune câte o bucăţică de gogoşar sau de măslină.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.