Galuste cu sos de rosii

Printeaza

Galuste cu sos de rosii

Galuste cu sos de rosii din: gris, sare, zahar, lapte, oua, rosii.

Ingrediente:

  • 200 g griş
  • 1 sare
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 l lapte
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 3 roşii

 

Mod de preparare:

Fierbi laptele cu 50 g de unt şi un praf de sare şi când clocoteşte pui grisul în ploaie şi laşi până se îngroaşă. După ce a fiert şi s-a răcit adaugi în grisul cu lapte ouăle bătute, apoi iei cu lingura din compoziţie şi formezi găluşte pe care le fierbi în apă clocotită cu sare.

Cât timp fierbi găluştele, opăreşti roşiile, le decojeşti, le mărunţeşti şi le pui la fiert cu un praf de sare şi zahăr. Când găluştele s-au ridicat la suprafaţa apei sunt gata. Le scoţi pe o farfurie, le stropeşti cu untul rămas topit şi cu sosul de roşii.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • galuste cu sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.