Galuste de cartofi cu sos de smantana

Printeaza

Galuste de cartofi cu sos de smantana din: cartofi, sunca, ceapa, faina, ou, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Galuste de cartofi cu sos de smantana

  • doi cartofi fierţi în coajă
  • 30 g şuncă
  • un fir de ceapă verde
  • făină
  • ou
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se dau pe râzătoare, ceapa se toacă mărunt, la fel şi şunca, se amestecă bine şi se formează găluşte care se dau prin făină, ou şi apoi pesmet, după care se prăjesc.

Sosul se prepară din smîntînă dulce, muştar şi coriandru. Se amestecă bine toate ingredientele într-o tigaie şi se ţin la foc mic pînă se atinge punctul de fierbere. Sosul obţinut se toarnă peste crochete.

 

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.