Galuste din branza dulce cu cartof, coapte

Printeaza

Galuste din branza dulce cu cartof, coapte din: cartofi, branza dulce, faina, lapte, costita, unt, sare.

Galuste_din_branza_dulce_cu_cartof_coapte

Ingrediente:

  • 350 g cartofi
  • 200 g brânză dulce
  • 200 g făină
  • 150 ml lapte
  • 75 g costiţă
  • 20 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Amesteci bine făina cu brânză, cu lapte, cu cartofi copţi şi zdrobiţi, sare, până obţii un aluat omogen şi moale.

Ungi o tavă, iei din aluat bucăţele cu lingura, le modelezi rotunde, după care le pui în tavă şi le presezi puţin. Le ungi cu unt şi deasupra presari costiţa tăiată cubuleţe. Coci găluştele la foc potrivit.

Când sunt gata, le poţi servi ală­turi de spanac călit şi smântână sau cu ficat proaspăt, prăjit.

Galuste din branza dulce cu cartof, coapte

Galuste_din_branza_dulce_cu_cartof_coapte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.