Gasca umpluta

Printeaza

O reteta delicioasa de gasca umpluta din: gasca, ciuperci, oua, smantana, vin negru, untdelemn si magheran

Ingrediente:Gasca umpluta

  • 1 gâscă
  • 200 gr ciupreci (champignons)
  • 6 ouă
  • 200 ml smântână acră
  • 1/2 l vin negru
  • untdelemn
  • magheran

 

Mod de preparare:

Gâscă o sărăm pe dinafară şi pe dinăuntru şi, după aceea, pregătim ingredientele cu care o unplem. Tăiem mărunt ciupercile şi 4 ouă fier­te, adăugăm smântână acră şi 4 gălbenuşuri trecute prin sită, ficatul de gâscă tăiat mărunt, 2 ouă întregi, ceapă, sare, piper, magheran şi vinul negru şi le amestecăm pe toate până se transformă într-o pastă uni­formă.

Cu această pastă umplem găsea, iar deschizătura o coasem cu aţă. Intr-un vas mai adânc frigem gâscă pe toate părţile. După aceea, facem focul cât mai mic şi frigem mai departe încă 40 minute. După 40 minute întoarcem găsea pe partea cealaltă şi o mai frigem încă 40 minute.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.