Gazpacho de ardei capia

Printeaza

 Gazpacho de ardei capia din: rosii, castravete, ardei capia, usturoi, apa, piper cayenne, patrunjel si avocado. Trebuie savurată la temperatura camerei sau direct de la frigider, garnisită cu pătrunjel sau coriandru proaspăt.

Ingrediente:Gazpacho_de_ardei_capia

  • 5 rosii coapte
  • jumatate de castravete tocat marunt
  • un ardei capia
  • 2 catei de usturoi
  • un sfert de pahar de apa
  • un praf de piper cayenne
  • 2 linguri de patrunjel sau coriandru tocat
  • un avocado cubulete (optional)

 

Mod de preparare:

Mixaţi în robotul de bucătărie toate ingredientele, cu excepţia pătrunjelului şi a fructului de avocado, până se transformă într-o pastă. Adăugaţi apoi, amestecând uşor, cubulete de avocado şi pătrunjel tocat. Surprinzător de gustoasă, supa aceasta crudă gata în 1 0 minute este mai bună dacă lăsaţi aromele să se întrepătrundă timp de câteva ore sau peste noapte.

Gazpacho de ardei capia

Gazpacho_de_ardei_capia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.