Gazpacho de ardei capia
PrinteazaGazpacho de ardei capia din: rosii, castravete, ardei capia, usturoi, apa, piper cayenne, patrunjel si avocado. Trebuie savurată la temperatura camerei sau direct de la frigider, garnisită cu pătrunjel sau coriandru proaspăt.
- 5 rosii coapte
- jumatate de castravete tocat marunt
- un ardei capia
- 2 catei de usturoi
- un sfert de pahar de apa
- un praf de piper cayenne
- 2 linguri de patrunjel sau coriandru tocat
- un avocado cubulete (optional)
Mod de preparare:
Mixaţi în robotul de bucătărie toate ingredientele, cu excepţia pătrunjelului şi a fructului de avocado, până se transformă într-o pastă. Adăugaţi apoi, amestecând uşor, cubulete de avocado şi pătrunjel tocat. Surprinzător de gustoasă, supa aceasta crudă gata în 1 0 minute este mai bună dacă lăsaţi aromele să se întrepătrundă timp de câteva ore sau peste noapte.
Gazpacho de ardei capia
Pofta buna!