Gelatină din suc de fructe

Printeaza

Gelatină din suc de fructeGelatina din suc de fructe

Ingrediente:

  • 500 g căpşune
  • 40 g zahăr
  • 3 foi de gelatină
  • 150 ml apă

 

Mod de preparare:

Speli căpşunele, opreşti 3-4 şi restul cantităţii o presezi. Vei obţine 200 ml suc pe care îl amesteci cu zahăr. Pul­pa fructelor o pui la fiert cu 150 ml apă.

După ce a fiert, strecori, opreşti 20 ml şi restul îl amesteci cu cei sucul îndulcit. Inmoi gelatina în apă rece şi apoi o amesteci cu cei 20 ml păstraţi de la fierberea pulpei de fructe.

Amesteci bine şi torni peste sucul îndulcit amestecat cu cel rezultat prin fierberea pulpei de fructe. Compoziţia finală o pui în cupe, o ornezi cu felii de căpşune şi o dai la rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.