Pentru aluat, se pun într-o cratiţă untul, apa şi zahărul şi se lasă să ajungă ia punctul de fierbere. Se trage de pe foc, se pune făina si se amestecă. Apoi, se adaugă ouăle pe rând.
In tava tapetată cu hârtie se pun mici cercuri de aluat cu poşul. Se coc si apoi se lasă să se răcească în totalitate.
Pentru cremă, gălbenuşurile şi zahărul se freacă, se adaugă amidonul şi laptele clocotit. Se pun pe foc, amestecând până se obţine o cremă groasă.
După răcire se adaugă untul, se umplu cercurile şi se pudrează.
Gogosele umplute cu crema de vanilie din: lapte, faina, drojdie, zahar, oua, unt, frisca, vanilie. Ingrediente: Pentru aluat: un plic drojdie uscată 160 ml lapte 500 g făină 65 g zahăr tos 3 ouă 100 g unt un praf sare Pentru crema de vanilie: 360 ml lapte 100 g zahăr 35 g făină 4 gălbenuşuri 6 […]
Gogosele aromate cu mere din: mere, zahar, lapte, ulei, oua, faina, praf de copt. Ingrediente: 4 mere un plic zahăr vanilat ulei zahăr pudră, pentru servit Pentru aluat: 200 ml lapte 2 linguri ulei 2 ouă un praf de sare un plic praf de copt 250 g făină 100 g zahăr Mod de preparare: Făina, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.