Graten de paste
PrinteazaGraten de paste din: ceapa, praz, dovlecel, rosii cherry, ulei, piper cayenne, gnocchi si branza.
- 1 ceapa
- 300 g praz
- 1 dovlecel mediu
- 250 g rosii cherry
- 2 linguri ulei
- 400 g piper cayenne
- 500 g paste de cartofi (gnocchi)
- 150 g branza rasa (gouda sau emmentaler)
Mod de preparare:
Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Pregătiţi legumele, tăiaţi prazul şl dovlecelul inele, respectiv rondele. Tăiaţi roşiile în jumătate sau în patru. Preîncălzlţi cuptorul la 180°C. Incingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi ceapa. Adăugaţi carnea tocată şi prăjiţi-o bine. Adăugaţi prazul şi dovlecelul şl prăjiţi-le.
Adăugaţi şi roşiile pasate, apoi roşiile cherry şi condimentaţi totul cu sare şi piper cayenne. Puneţi pastele într-o formă de sufleu, apoi adăugaţi legumele, carnea tocată prăjită şl sosul. Presăraţi brânza şi daţi totul la cuptor cea 15 minute.
Graten de paste
Poftă bună!
Vreau si eu o portie de graten din asta