Graten de paste

Printeaza

Graten de paste din: ceapa, praz, dovlecel, rosii cherry, ulei, piper cayenne, gnocchi si branza.

Ingrediente:Graten_de_paste

  • 1 ceapa
  • 300 g praz
  • 1 dovlecel mediu
  • 250 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 400 g piper cayenne
  • 500 g paste de cartofi (gnocchi)
  • 150 g branza rasa (gouda sau emmentaler)

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Pregătiţi legu­mele, tăiaţi prazul şl dovlecelul inele, respectiv rondele. Tăiaţi roşiile în jumătate sau în patru. Preîncălzlţi cuptorul la 180°C. Incingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi ceapa. Adăugaţi carnea tocată şi prăjiţi-o bine. Adăugaţi prazul şi do­vlecelul şl prăjiţi-le.

Adăugaţi şi roşiile pasate, apoi roşiile cherry şi condimentaţi totul cu sare şi piper cayenne. Puneţi pastele într-o formă de sufleu, apoi adăugaţi legumele, carnea tocată prăjită şl sosul. Presăraţi brânza şi daţi totul la cuptor cea 15 minute.

Graten de paste

Graten_de_paste

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu o portie de graten din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.