Gratin Bolognese
PrinteazaGratin Bolognese din: ardei grasi, ulei de masline, paste, pasta alla bolognese, mazare, masline verzi umplute cu ardei, mozzarella.
- 2 ardei grasi galbeni
- 2 linguri ulei de masline
- 500 g paste
- 1 borcan pasta alla bolognese
- 100 g mazare
- 16 masline verzi umplute cu ardei
- 125 g mozzarella
Mod de preparare:
Se curăţă ardeii graşi şi se taie cuburi; se călesc în ulei de măsline. Se adaugă 500 ml apă şi se dă în fiert. Se adaugă pastele şi se fierb. Se adaugă sosul şi mazărea şi se fierb 5 min., amestecând. Cuptorul se încinge la 200° C.
Măslinele se taie felii, brânza se taie cuburi. Pastele se aşază într-o formă de sufleu unsă. Se repartizează înăuntru măsline şi brânză. Se coc la cuptor 10-15 minute.
Gratin Bolognese
Pofta buna!