Gratin de hrean si bacon

Printeaza

Gratin de hrean si bacon din: bacon, hrean, ceapa, patrunjel, smantana, lapte, galbenus, cascaval, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Gratin_de_hrean_si_bacon

  • 300 g bacon
  • 600 g hrean taiat
  • 2 cepe
  • 2 linguri patrunjel
  • 300 g smantana
  • 150 ml lapte
  • un galbenus
  • 100 g cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Hreanul curăţat şi feliat se pune la cup­tor pentru 5 minute şi apoi se aşază într-un vas de cuptor uns cu puţin ulei. Intr-o tigaie cu puţin ulei, se căleşte ceapa pentru două minute. Se adaugă baconul, se lasă să-şi schimbe culoarea şi apoi se adaugă hreanul.

Se amestecă smântână cu gălbenuşul, laptele şi pătrunjelul, sare şi piper. Se varsă amestecul în vasul de cuptor si se presară caşcavalul ras. Se dă la cuptor pentru 15 minute.

Gratin de hrean si bacon

Gratin_de_hrean_si_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.