Gulaş cu carne de vită şi cartofi noi

Printeaza

Gulaş cu carne de vită şi cartofi noi din: cartofi, carne de vita, slanina, ceapa, rosii, boia de ardei, sare.

Ingrediente:Gulas_cu_carne_de_vita_si_cartofi_noi

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 500 g carne de vita
  • 250 g slanina cruda sau afumata
  • 2-3 cepe mari
  • 4 rosii
  • boia de ardei
  • 1 lingurita cu sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, tăiaţi peştişori şi căliţi împreună cu feliile de slănină tăiate subţiri. Lucraţi în vas smălţuit, la foc mic.

Când ceapa s-a înmuiat tocaţi mărunt roşiile decojite şi le puneţi peste ceapă. Acoperiţi vasul, fierbeţi 10 min. Tăiaţi carnea cuburi mici şi puneţi-o peste sosul de ceapă. Presăraţi boia de ardei şi continuaţi fierberea 60 min.

Curăţaţi cartofii, îi tăiaţi cuburi mici, spălaţi în 2-3 ape, îi puneţi să f iarbă cu restul ingredientelor, acoperiţi cu o cană cu apă caldă. Săraţi mâncarea, fierbţei încă 30 min. Serviţi mâncarea caldă, cu pâine de casă şi vin alb.

Gulaş cu carne de vită şi cartofi noi

Gulas_cu_carne_de_vita_si_cartofi_noi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.