Gulas cu carne de vita si cartofi

Printeaza

Gulas cu carne de vita si cartofi din: carne de vita, cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, rosii, pasta de tomate, chimen, patrunjel, boabe de piper, ulei si boia dulce.

Ingrediente:Gulas_cu_carne_de_vita_si_cartofi

  • 600 g carne de vita
  • 400 g cartofi
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 legatura de patrunjel
  • cateva boabe de piper
  • ulei
  • 1 lingurita cu boia dulce

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Tai mărunt ceapa, ardeiul şi roşiile şi le căleşti în puţin ulei încins. Apoi adaugi carnea tăiată cubuleţe şi, după ce se rumeneşte, acoperi totul cu apă caldă şi laşi să fiarbă. Când carnea este aproape gata, pui chimenul, piperul, pasta de toma­te, morcovii tăiaţi mărunt, boiaua şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Mai laşi la foc mic, aproximativ 15 minute, până se fierb legumele. La urmă adaugi pătrunjelul tocat.

Gulas cu carne de vita si cartofi

Gulas_cu_carne_de_vita_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.