Gulas de curcan
PrinteazaGulas de curcan din: pulpe de curcan dezosate, ceapa, ciuperci, rosii cherry, ulei, sare, piper, pasta de rosii, rosii pasate, supa, patrunjel, cimbru, suc de lamaie, smantana.
- 500 g pulpe de curcan dezosate, fara piele
- 1 ceapa mare
- 400 g ciuperci champignon
- 200 g rosii cherry
- 1 lingura ulei
- sare
- piper
- 2 linguri pasta de rosii
- 200 g rosii pasate (cutie)
- 200 ml supa
- cate o lingurita de patrunjel si cimbru tocat
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 linguri smantana
Mod de preparare:
Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe.Tăiaţi ciupercile rondele mai groase. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în două. Prăjiţi carnea în ulei şi condimentaţi-o cu sare şi piper.
Adăugaţi ceapa şi ciupercile şi căliţi-le cca 3 min., apoi adăugaţi şi pasta de roşii.Turnaţi supa şi roşiile pasate şi lăsaţi totul să fiarbă cca 15 min. Adăugaţi roşiile cherry şi fierbeţi alte 5 min.
Adăugaţi verdeaţa, apoi condimentaţi cu sare, piper şi suc de lămâie. Serviţi porţiile cu câte o lingură de smântână şi ornate cu verdeaţă.
Gulas de curcan
Pofta buna!