Gulas de vită cu sos si multe mirodenii aromate

Printeaza

Gulas de vită cu sos si multe mirodenii aromate din: carne de vita, unt, ceapa, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, chimen, suc de rosii, supa, faina si smantana.

Ingrediente:Gulas_de_vita_cu_sos_si_multe_mirodenii_aromate

  • 1 kg carne de vita pentru gulas
  • 3 linguri unt topit
  • 400 g ceapa
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1 l supa
  • 2-3 lingura faina
  • 150 ml smantana

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, tăiaţi-o cu­buri mari şi prăjiţi-o în untul topit. Intre timp, curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felioare. Adăugaţi-o în tigaie împreună cu bucăţile de carne şi căliţi-o. Adăugaţi şi mirodeniile, apoi sucul de roşii şi supa,acoperiţi cu un capac, daţi totul într-un clocot şi lăsaţi mâncarea să fiarbă înăbuşit cea 2 ore.

Amestecaţi făina cu puţină apă rece, turnaţi-o peste mâncare şi fierbeţi, amestecând continuu. Condimentaţi cu sare, piper, boia şi chimen şi serviţi-l cu puţină smântână. Puteţi orna mâncarea cu ceapa tăiată julienne. Serviţi gulaşul cu găluşte.

Gulas de vită cu sos si multe mirodenii aromate

Gulas_de_vita_cu_sos_si_multe_mirodenii_aromate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.