Granola Homemade cu Iaurt și Fructe: Un Mic Dejun Sănătos și Energizant. Combinând textura crocantă a granolei cu prospețimea fructelor și cremozitatea iaurtului, acesta este un mic dejun echilibrat care furnizează fibre, proteine și antioxidanți esențiali. Este ideal pentru cei care caută o alternativă sățioasă și nutritivă la micul dejun tradițional. Pregătire: 10 minute Coacere: […]
Hering cu dovleac şi ceapă roşie
PrinteazaHering cu dovleac şi ceapă roşie din: hering, dovleac, ceapa rosie, ulei, marar, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g hering
- 500 g dovleac
- 2 cepe rosii
- 50 ml ulei
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţi de circa 5cm. Presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le în 2-3 linguri de ulei până când se pătrund bine şi se rumenesc pe toate părţile.
Separat într-o altă tigaie căliţi în uleiul rămas ceapa curăţată, spălată şi tocată mai mare împreună cu dovleacul tăiat în cubuleţe cu latura de circa 1 cm.
După ce dovleacul şi ceapa s-au înmuiat adăugaţi 50 ml de apă, mărarul tocat mărunt, bucăţile de hering prăjite, potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi la foc mic 3-4 minute. Serviţi preparatul cald.
Hering cu dovleac şi ceapă roşie
Pofta buna!
Ulei de masline cu lamaie pentru detoxifierea ficatului
Ulei de masline cu lamaie pentru detoxifierea ficatului: Solutia naturala pentru un ficat sanatos. Detoxifierea ficatului este esentiala pentru a mentine organismul sanatos, iar un remediu simplu si eficient este combinatia de ulei de masline cu lamaie. Acest amestec ajuta la stimularea functiei hepatice, eliminarea toxinelor si imbunatatirea digestiei. Atat uleiul de masline, cat si […]