Iaurt inghetat de capsuni

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de iaurt inghetat de capsuni din: capsuni, lapte condensat si iaurt grecesc.

Ingrediente:Iaurt inghetat de capsuni

  • 140 g de căpşuni
  • 200 g de lapte condensat
  • 500g de iaurt grecesc

 

Mod de preparare:

Se toacă jumătate din cantitatea de căpşuni în bucăţi mari şi se fac piure restul de căpşuni într-un robot de bucătărie sau cu un blender.

Se amestecă laptele condensat cu piureul de căpşuni într-un bol mare, apoi se adaugă iaurtul şi se amestecă până ce compoziţia devine omogenă. Se încorporează bucăţile de căpşuni.

Se răstoarnă amestecul într-o tavă de cozonac sau într-o casoletă, se pune capacul sau se înfăşoară bine în folie alimentară şi se congelează peste noapte până devine solid. Se scoate din frigider cu aproximativ 10-15 minute înainte de servire.

Iaurt ingheatat de capsuni

Iaurt inghetat de capsuni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.