Iepure cu ananas

Printeaza

O reteta delicioasa de iepure cu ananas, ulei, sare, piper, mustar, orez si stafide.

Ingrediente: Iepure cu ananas

  • carne de iepure
  • ulei
  • sare
  • piper
  • muştar
  • 250 g orez
  • 1 cutie compot ananas, tăiat bucăţi
  • 100 g stafide

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi şi le prăjeşti în ulei. Când sunt bine rumenite, adaugi muştarul, sarea, piperul. Amesteci, acoperi cu capac, laşi să fiarbă 30 minute la foc mic. Adaugi 3 sferturi din bucăţile de ananas bine scurse.

Fierbi orezul cu apa, sarea şi stafidele şi, când e fiert, adaugi restul de bucăţi de ananas. Pentru a servi, pui orez pe un platou rotund, aşezi deasupra bucăţile de iepure şi serveşti cu sos.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.