Inghetata cu capsune si rozmarin
PrinteazaInghetata cu capsune si rozmarin din: capsune, zahar, frisca, rozmarin, capsune, migdale, rozmarin.
- 2 cani capsune
- 1 1/2 cani zahar
- 1 cana frisca lichida
- 2 fire rozmarin
Ingrediente pentru decor:
- 1 cana zahar
- cateva capsune
- 1 mana migdale pisate
- 4 linguri frisca
- 1 fir rozmarin
Mod de preparare:
Pune rozmarinul tocat marunt peste capsune, piseaza-le cu furculita, amestecandu-le cat mai bine. Adauga zaharul si amesteca din nou foarte bine. Adauga frisca si bate (cu mixerul electric) la viteza mare 1-2 minute, pana se omogenizeaza.
Da la congelator cel putin 30 de minute. Topeste zaharul si, cand s-a facut vascos, toarna-l in fir subtire peste capsunele pentru decor.
Separat, amesteca frisca batuta cu ultimul fir de rozmarin, tocat foarte marunt si migdalele pisate. Monteaza-le pe toate impreuna si serveste.
Inghetata cu capsune si rozmarin
Pofta buna!