Jeleu de pepene rosu

Printeaza

Jeleu de pepene rosu din: suc de pepene rosu, pepene rosu, gelatina alimenta.

Ingrediente:Jeleu _de_pepene_rosu

  • un litru suc de pepene rosu
  • 2 felii pepene rosu
  • gelatina limentara pentru un litru lichid

 

 

Mod de preparare:

Se prepară gelatina conform indicaţiilor de pe plic. De la cele două felii de pepene se scoate pulpa care se curăţă de seminţe şi se taie cuburi mici. In forme de orice fel se pun cuburile de pepene fără seminţe.

Sucul se amestecă bine cu gelatina şi apoi se toarnă peste cuburile de pepene. Se dă la rece pentru aproximativ ouă ore si apoi se scoate jeleul prin scuturare.

Jeleu de pepene rosu

Jeleu _de_pepene_rosu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.