Leche Asada

Printeaza

 

preparat specific peruan Leche Asada

Ingrediente:

  • un litru lapte dulce
  • o pungă de lapte praf
  • o ceaşcă de zahăr
  • o linguriţă de vanilie
  • 8 ouă bătute spumă
  • un sfert de ceaşcă de apă

 

Mod de preparare:

Se amestecă laptele dulce cu cel praf, cu jumătate din cantitatea de zahăr, vanilia şi ouăle. Intr-un vas se dizolvă jumătate de cană de zahăr într-un sfert de cană de apă. Se lasă până devine un sirop.

Leche_Asada1

Se pune apoi într-un alt vas termorezistent şi se toarnă deasupra com­poziţia din lapte. Acest vas se pune într-o cratiţă, în care se adaugă apă şi se aşază în cuptor. Se serveşte rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.