Legume la aburi cu peste alb din: peste alb, lamaie, cimbru, ulei de masline, conopida, ceapa verde, paine integrala, ardei iute, usturoi, migdale, ardei copt, rosie, otet de vin rosu. Ingrediente: 2 fileuri de peste alb 4 felii de lamaie 2 fire de cimbru 2 linguri ulei de masline 1/2 conopida, rupta buchetele 10 cepe verzi […]
O reteta de legume la abur cu morcovi, gulie, visinata, castravete, sos de soia, sparanghel, ciuperci, unt, ceaa, branza tofu, sare si piper. Ingrediente: 2 morcovi 1 gulie 1 linguriţă vişinată 1 castravete 2 linguri sos de soia 6 fire sparanghel 3 ciuperci proaspete 20 g unt 1 ceapă mare 100 g brânză Tofu sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.