Legume aromate

Printeaza

O reteta de legume aromate din: ulei de masline, sparanghel, mazare, praz, sos de soia si miere.

Ingrediente:Legume aromate

  • 1-1/2 lingurita cu ulei de masline
  • 750 g bete de sparanghel, curatate si taiate in bucati de circa 5 cm
  • 1 lingura apa
  • 250 g mazare pastai, cu captele taiate si atele indepartate
  • 3 tulpini de praz, feliate
  • 1-1/2 lingurita de sos de soia
  • 1-1/2 lingurita de miere

 

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul într-o cratiţă, pe aragazul setat la tem­peratură medie. Adaugă sparanghelul şi apa. Acoperă cu un capac şi prepară-le timp de 5 minute.

Completeaza cu mazărea, prazul, sosul de soia şi mierea. Pune capacul şi lasă ingredîentelepe foc încă 5 minute.

Condimenteaza cu sare şi piper negru măcinat şi serveşte mâncarea caldă sau la temperatura camerei.

Legume aromate

Legume aromate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.