Legume aromate
PrinteazaO reteta de legume aromate din: ulei de masline, sparanghel, mazare, praz, sos de soia si miere.
- 1-1/2 lingurita cu ulei de masline
- 750 g bete de sparanghel, curatate si taiate in bucati de circa 5 cm
- 1 lingura apa
- 250 g mazare pastai, cu captele taiate si atele indepartate
- 3 tulpini de praz, feliate
- 1-1/2 lingurita de sos de soia
- 1-1/2 lingurita de miere
Mod de preparare:
Incalzeste uleiul într-o cratiţă, pe aragazul setat la temperatură medie. Adaugă sparanghelul şi apa. Acoperă cu un capac şi prepară-le timp de 5 minute.
Completeaza cu mazărea, prazul, sosul de soia şi mierea. Pune capacul şi lasă ingredîentelepe foc încă 5 minute.
Condimenteaza cu sare şi piper negru măcinat şi serveşte mâncarea caldă sau la temperatura camerei.
Legume aromate
Pofta buna!