Legume de toamna cu carne de porc

Printeaza

Legume de toamna cu carne de porc din: carne de porc, vanata, dovlecei, ceapa, ardei, ulei, usturoi, patrunjel, sare.

Ingrediente:Legume de toamna cu carne de porc

  • 600 g carne de porc
  • 1 vânătă
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3 ardei graşi (de culori diferite)
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli toate legumele, apoi tai vânătă şi dovleceii rondele, ceapa peştişori, usturoiul mărunt şi ardeii bucăţi mai mari. Speli apoi carnea, o tai bucăţi şi o înăbuşi cu ulei, puţină apă, sare şi piper după gust pentru 10-15 minute.

Legume de toamna cu carne de porc1

Adaugi apoi ceapa, vânătă, dovle­celul şi ardeii, mai torni o ceaşcă de apă caldă, potriveşti de sare şi laşi mâncarea să fiarbă înăbuşit încă 15-20 de minute.

După ce au fiert toate bine, pui usturoiul, presari pătrunjelul şi dai cratiţa deoparte.

Legume de toamna cu carne de porc

Legume de toamna cu carne de porc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.