Legume de toamna cu carne de porc
PrinteazaLegume de toamna cu carne de porc din: carne de porc, vanata, dovlecei, ceapa, ardei, ulei, usturoi, patrunjel, sare.
- 600 g carne de porc
- 1 vânătă
- 2 dovlecei
- 3 cepe
- 3 ardei graşi (de culori diferite)
- 3-4 căţei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli toate legumele, apoi tai vânătă şi dovleceii rondele, ceapa peştişori, usturoiul mărunt şi ardeii bucăţi mai mari. Speli apoi carnea, o tai bucăţi şi o înăbuşi cu ulei, puţină apă, sare şi piper după gust pentru 10-15 minute.
Adaugi apoi ceapa, vânătă, dovlecelul şi ardeii, mai torni o ceaşcă de apă caldă, potriveşti de sare şi laşi mâncarea să fiarbă înăbuşit încă 15-20 de minute.
După ce au fiert toate bine, pui usturoiul, presari pătrunjelul şi dai cratiţa deoparte.
Legume de toamna cu carne de porc
Poftă bună!