Legume delicioase in test
PrinteazaLegume delicioase in test din: spanac, ceapa, ciuperci, unt, oua, faina, drojdie de bere, lapte, galbenus, sare.
- 500 g spanac
- 1 ceapa
- 300 g ciuperci
- 100 g unt
- 6 oua
Ingrediente pentru aluat:
- 300 g faina
- 100 g unt
- 30 g drojdie de bere
- 3/4 pahar cu lapte
- 1 galbenus
- sare
Mod de preparare:
Dizolva drojdia in lapte caldut. Presara faina, sare si framanta, incorporand treptat untul. Acopera si lasa la crescut. Modeleaza aluatul in chifle si asaza-le intr-o tava unsa si tapetata. Unge-le cu galbenus diluat cu putina apa.
Lasa la cuptor pana se rumenesc. Opareste spanacul si trage-l in putin unt. Taie ceapa si caleste-o in restul de unt. Adauga ciupercile si inabusa-le. La fiecare chifla, taie deasupra cate un capacel si scoate miezul.
Repartizeaza uniform spanacul si ciupercile. Sparge deasupra cate un ou si mai lasa la cuptor 25 de minute.
Legume delicioase in test
Pofta buna!