Legume pane
PrinteazaO reteta de legume pane din: broccoli, conopida, vanata, dovlecel, ardei gras, fasole verde, patrunjel, oua, faina, ulei si sare.
- 4 buchetele de broccoli
- 4 buchetele de conopida
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 200 g fasole verde
- 1 legatura de patrunjel
- 3 oua
- 150 g faina
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pune broccoli, conopida şi fasolea în apă clocotită şi lasă să fiarbă 15 minute la foc mediu. Taie vânătă şi dovlecelul în rondele, sărează-le şi pune-le pe un şervet absorbant. Ardeiul taie-l în fâşii. Intre timp, bate ouăle, adaugă făina, sare şi amestecă bine ca să nu rămână cocoloaşe. Strecoară legumele fierte şi aşază-le pe un servet.
Trece fiecare bucheţel prin compoziţie şi prăjeşte-l în ulei încins. Procedează la fel cu tecile de fasole, restul de legume şi cu mă¬nunchiuri de pătrunjel. Scoate-le pe un şervet absorbant. Serveşte ca atare sau cu friptură.
Legume pane
Pofta buna!
Incoming search terms:
- legume pane
Au iesit bine legumele pane?
Da, sunt foarte bune legumele pane