Legume cu sos de muştar
PrinteazaO reteta de legume cu sos de mustar din: miere, mustar cu boabe, cimbru, porumb, conopida, broccoli, morcovi si unt. Mierea este un excelent ingredient în reţetele de sosuri, mai ales în combina¬ţie cu muştarul. Dă un gust minunat legumelor şi este foarte sănătoasă. Foloseşte miere lichidă, nu zaharisită.
- 2 linguri miere
- 3 linguri mustar cu boabe
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 200 g porumb boabe, din conserva
- 200 g conopida, rupa in buchetele mici
- broccoli
- morcovi
- 20 g unt
Mod de preparare:
Intr-un bol, amestecă mierea, muştarul şi cimbrul. Separat, fierbe legumele 3 min, în apă clocotită. Scurge-le bine şi pu- ne-le înapoi în oala în care au fiert.
Toarnă peste ele amestecul de miere şi muştar, încorporează untul şi asezonează cu sare şi piper.
Legume cu sos de muştar
Pofta buna!