Legume de toamna la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de Legume de toamna la cuptor din: dovleac, cartofi, ceapa rosie, morcovi, usturoi, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 dovleac taiat in cubulete
  • 1 kg cartofi rosii taiati in sferturi
  • 400 grame ceapa rosie taiata in sferturi
  • 400 grame morcovi taiati pe lungime
  • 4 catei de usturoi
  • 30 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o tava amesteca toate legumele. Deasupra toarna uleiul de masline si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine. Da tava la cuptorul incins si lasa timp de 50 de minute. Ai grija sa mai amesteci legumele din cand in cand.

Cand sunt gata, scoate tava de la cuptor si lasa sa se raceasca 10 minute inainte de a servi. Le poti servi si simple, cu un sos de usturoi sau iaurt.

Legume de toamna la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.