Lipie marmorata

Printeaza

O reteta de lipie mormorata din aluat de paine, dovlecel, ardei capia sau ardei gras, ceapa, branza de vaci, smantana si sare.

Ingrediente:Lipie marmorata

  • 300 g aluat de paine
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei capia sau ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 200 g branza de vaci
  • 3-4 linguri cu smantana mai grasa
  • sare

 

Mod de preparare:

Din aluatul de pâine gata preparat, cântăreşte aproximativ 300 g de cocă. Intinde-o pe o masă pudrată cu făină şi aşază-o într-o tavă rotundă, unsă cu puţin ulei. Separat, freacă energic brânza de vaci cu smântână şi un praf de sare.

Intinde crema peste blatul din tavă, după care aşază deasupra, alter­nativ, fâşii de ardei gras, felii subţiri de dovlecel şi cubuleţe de ceapă. Lasă la cuptor, încălzit în prealabil, aproxi­mativ 25-30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.