Lipii umplute cu salata de legume

Printeaza

Lipii umplute cu salata de legume din: usturoi, oregano, cimbru, rozmarin, ulei de masline, iaurt, sare, piper, castraveciro, masline negre, ardei, ceapa verde, frunze de salata, lipii.

Ingrediente:Lipii_umplute_cu_salata_de_legume

  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 lingurite oregano
  • 1 praf cimbru
  • 1 praf rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g iaurt
  • sare
  • piper
  • 1 castravecior taiat cuburi
  • 4 linguri masline negre
  • 1 ardei gras rosu taiat felii
  • 2 cepe verzi taiate inele
  • 6 frunze de salata
  • 4 lipii

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul şi se amestecă împreună cu ierburile; se înglobează 1 lingură de ulei, bătând cu telul. Apoi se încorporează iaurtul, sare şi piper; sosul obţinut se dă la frigider. Se amestecă castravetele cu măsline, ardei gras şi ceapă; se stropeşte cu restul de ulei şi se amestecă. Se rup frunzele de salată.

Se taie puţin pe margine lipiile, ca să poată fi umplute şi se aşază puţin pe grătarul cuptorului, ca să se încălzească. Apoi se deschid şi se umplu cu salată şi legume. Se picură deasupra sosul de iaurt.

Lipii umplute cu salata de legume

Lipii_umplute_cu_salata_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.