un preparat plin de arome, care îmbină tradiția japoneză cu ingrediente nutritive și ușor accesibile. Ramen-ul este cunoscut în întreaga lume pentru complexitatea sa gustativă și pentru faptul că poate fi adaptat la diferite preferințe, de la variante picante până la cele mai delicate și subtile. Timp de […]
Macaroane cu costită afumată
PrinteazaMacaroane cu costită afumată din: rosii cherry, costita afumata, patrunjel, parmezan, usturoi, ceapa verde, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g macaroane
- 300 g roşii cherry
- 300 g costiţă afumată
- două legături de pătrunjel
- 100 g parmezan
- 3 căţei de usturoi
- două fire ceapă verde
- 100 ml ulei de măsline
- o lingură cu suc de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pătrunjelul se spală bine în apă rece, se scurge şi se pune într-un bol. Se adaugă parmezanul tăiat bucăţele, sarea şi piperul după gust.
adaugă usturoiul curăţat de foi şi ceapa verde tăiată în bucăţi mai mici şi se pasează.
toarnă uleiul de măsline, sucul de lămâie şi se pasează cu un blender până rezultă o pastă fină, omogenă.
Macaroanele se fierb în apă cu sare, se clătesc cu apă rece, se scurg şi se pun într-un bol mai mare.
Costiţa afumată se taie bastonaşe, apoi cubuleţe şi se prăjeşte într-o tigaie fără ulei. scoate cu o spumieră, se scurge de grăsime şi se pune peste paste.
Se adaugă sos de pătrunjel după gust, roşiile cherry spălate şi tăiate sferturi. amestecă totul şi se serveşte imediat.
Pofta buna!
Musaca cu Tofu și Legume: Rețeta Vegetariană Savuroasă. Această rețetă vegetariană combină straturi de legume proaspete, tofu bogat în proteine și arome mediteraneene pentru a crea un fel de mâncare complet, sățios și plin de savoare. Ingrediente Tofu (400 g, ferm): Tofu este o sursă excelentă de proteine vegetale, cu o textură ușor fermă, […]